Koliko si moja?

„Koliko si moja?” Andreja Skubica priča je o ljubavi i priča o imovini; priča o pojedincu koji mora da se suoči s gubitkom onoga i onih za koga i za koje je mislio da ih ima.detaljnije

Odlomak 880,00500,00 RSD
ušteda: 380,00 RSD (-43%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Kao u scenariju koji piše protagonista, i u romanu se iscrta „apsurdna tragična priča u kojoj tip, usred zapletenih istorijski zahtevnih okolnosti, zapravo najebe slučajno.” Pošto to niko ne želi da mu prizna, o časti i dobrom imenu na kraju će odlučivati sud. Očajna opklada. Ali možemo da navijamo.

„Dobro, mama, onda shvati ovo. Možemo da sedimo zajedno. Možemo beskonačno zajedno da ćutimo i to će biti naš razgovor. Tako ćemo se napokon sve dogovoriti.”

ISBN: 978-86-80426-39-6

Broj strana: 312

Pismo: Latinica

Povez: meki

Format: 14 X 20 cm

Prevod: Nina Gugleta

Ilustracije: Jana Vuković

Andrej E. Skubic

Andrej E. Skubic (1967) je pisac i prevodilac. Napisao je više romana, među njima Fužinski blues, Popkorn, Koliko si moja? Samo dođi kući i za svoja dela primio je Kresnikovu nagradu za najbolji roman. Prevodi značajna dela savremene škotske i irske književnosti, kao što su romani Trejnspoting Irivina Velša, Treći policajac Flena O’Brajena i Fineganovo bdenje Džejsma Džojsa.

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra