Zvezde zovu

Vešto napisano i napeto štivo „Zvezde zovu” Mihe Macinija vodi nas kroz uzbudljivu i zabavnu avanturu. Nalećemo na zamke virtuelne stvarnosti i istina o junacima romana, koji su na prvi pogled sve drugo osim onoga što zapravo jesu u stvarnosti, otkriva se pred nama sloj po sloj.detaljnije

Odlomak 605,00484,00 RSD
ušteda: 121,00 RSD (-20%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Vešto napisano i napeto štivo vodi nas kroz uzbudljivu i zabavnu avanturu. Nalećemo na zamke virtuelne stvarnosti i istina o junacima romana. Na prvi pogled sve drugo osim onoga što zapravo jesu u stvarnosti, otkriva se pred nama sloj po sloj. Usput se susrećemo s gomilom referenci o pop-kulturi i opsesijama savremenog potrošačkog društva, takođe i sa utiscima koji donose slutnju drugačijeg vremena. Kaja misli da je odlična pevačica i zato se prijavi na takmičenje talenata, uprkos tome što je prijatelji i njen virtuelni dečko ubeđuju da greši. Pokušavaju da je poštede sramote, a Kaju svejedno vuče da zapeva pred publikom. Da li su u pravu oni ili ona?

ISBN: 9788680426334

Broj strana: 150

Pismo: Latinica

Povez: meki

Format: 138 X 200 mm

Prevod: Nina Gugleta

Ilustracije: Jana Vuković

Miha Macini

Miha Mazini je slovenački pisac, novinar, scenarista, reditelj i stručnjak za kompjutere. Rođen je 3. juna 1961. godine u Jasenicama. Završio je postdiplomske studije, odsek scenario, na Univerzitetu u Šefildu u Engleskoj, a doktorirao u Ljubljani sa temom Antropologija svakodnevnog života. Radi kao predavač na mnogobrojnim akademijama u svetu.

 

Autor je pet kratkih filmova i brojnih scenarija, snimio je dva celovečernja filma i dobitnik je mnogobrojnih nagrada među kojima je i američka nagrada Pushcart. Član je evropske filmske akademije. Autor je dvadeset osam knjiga koje su prevedene na devet jezika.

  • Nova edicija za mlade - Juventus!

    Edicija Juventus.

    Deca koja se zaljube u knjige, odrastaju i postaju mladi koji bi što pre da zarone u svet knjiga za odrasle. Ipak, taj svet im je često nepregledan i možda ne znaju odakle je najbolje da krenu. Odgovor je u knjigama za mlade. Arete izdavačka kuća je srećna što ima pril
    detaljnije

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra