Jabuka granata

U knjizi „Jabuka granata” Ingelin resland predstavljen je haotičan svet nagonskog i brutalnog u kojem su mladi istovremeno i žrtve i počinioci otvara se pred našim očima kao slika stvarnosti koju moramo da menjamo.detaljnije

Kreativna Evropa
660,00500,00 RSD
ušteda: 160,00 RSD (-24%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Anja je tinejdžerka koja živi na imanju blizu fjorda sa roditeljima i bratom. Njeno odrastanje prati snažno osećanje da je drugačija od svojih vršnjakinja.
Kada pređe u novi grad, postaje nesigurna i prepuštena samoj sebi i odlučuje da više neće biti dobra devojčica. Njen mikrokosmos se širi do granica koje nikada nije mogla da nasluti, a proces odrastanja nosi sa sobom mnoge posledice: od samopovređivanja, vršnjačkog nasilja, ekperimentisanja sa drogom, sve do razvedravanja ,,gde će sve biti pokriveno snegom”.

ISBN: 978-86-80426-94-5

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Format: 138 X 200 mm

Godina izdanja: 2022

Ilustracije: Dragana Nikolić

Ingelin Resland

Ingelin Resland (1976) je norveška spisateljica i novinarka. Osnovne teme u njenom stvaralaštvu su: potraga za svojim mestom u svetu, odnos sa roditeljima, usamljenost, problemi zavisnosti i mladalačko nasilje. Njene knjige su prevedene na engleski, nemački, farski jezik.

Uz ovaj naslov kupljeno je

Od istog autora

Iz istog žanra