Jung paket

Za sve ljubitelje lika i dela Karla Gustava Junga imamo jedinstveni paket knjiga po specijalnoj ceni! Knjiga „Jung i Joga: Veza psihe i tela i knjiga „Jungov čarobni krig: Moć mandala".detaljnije

1.600,001.300,00 RSD
ušteda: 300,00 RSD (-19%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Knjiga „Jung i Joga: Veza psihe i tela“ autorke Džudit Haris pomoći će vam da se povežete sa svojim telom i uz pomoć Jungove psihologije i somatske terapije naučite da ga cenite.

Kada razmišljamo o svesnosti, često težimo da psihu istaknemo iznad tela. Međutim, u delu Karla Gustava Junga možemo pronaći argumentaciju o neraskidivoj povezanosti ova dva aspekta bića.

Put ka svesnosti ne zaobilazi telo, već kroz njega vodi u dušu. Drvo koje raste ka nebu mora pustiti korenje do pakla, a joga radi upravo to: povezuje nas sa zemljom ispod i sa nebom iznad.
Čitajući ovu knjigu i praktikujući jogu osetićete energiju koja putuje kroz vaše udove, istovremeno preobražavajući i telo i psihu.

Knjiga „Jungov čarobni krig: Moć mandala"poziv je na igru i na stvaranje. Makar i deset ukradenih minuta kako bi se uspostavila komunikacija s dušom na neki nesputan način predstavljaju dar samom sebi. Koristi su brojne i previše ih je da bismo ih ovde nabrajali.

Bilo da ovome prilazite kao meditacji, posmatranju, refleksiji ili samo kao zabavnoj aktivnosti, čin upotrebe boje i slike kako bi se pojačala veza s nesvesnim poziv je da obogatite svoj lični život. Bojenje mandala možete uvrstiti u svoj ritual; pustite svoju omiljenu muziku; plešite ih; uramite ih – ili ih prosto koristite kao neposredni, prenosivi portal u neki drugi oblik postojanja.

Uz ove knjige pronaći ćete mnogo novog o sebi i u sebi. Želimo vam da uživate i da se prepustite otkrivanju i osvešćivanju!

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Ilustracije: Olivera Inđić

 • Ono što možda do sada niste znali - 8 činjenica o Jungu

  Karl Gustav Jung (1875–1961) je bio poznati švajcarski psiholog, jedan od pionira (odmah nakon Frojda – mada
  detaljnije

 • Zavirite u knjigu „Jung i Joga: Veza duše i tela"

  „Želim da budem ptica”

  (Iz knjige „Jung i joga" Džudit Haris)

  Kada sam upoznala Džun, rekla mi je da je celog života samo ž
  detaljnije

 • Kafka, Preobražaj/Metamorfoza

  „Preobražaj“ ili „Metamorfoza“ je jedna od najpoznatijih i najintenzivnijih pripovedaka Franca Kafke.


  detaljnije

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra