Jebe mi se!

Priručnik Vanje Nikolić za sticanje Jebe mi se životne veštine! „Jebe mi se” je prva interaktivna knjiga za odrasle, koja će vas naučiti da kažete „ne” bez griže savesti. Prva u novoj ediciji „kontraKnjiga” izdanju Arete izdavačke kuće. Ali prva knjiga u kojoj Vi niste samo čitaoci, već postajete i autori.detaljnije

Odlomak 880,00750,00 RSD
ušteda: 130,00 RSD (-15%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Šta je u „Jebe mi se” knjizi?
Priče.
Lični dnevnik autorke.
Slogani.
Pitanja za samoistraživanje.
Prostor za rad, pisanje i škrabanje.
Prazne stranice za vaš dnevnik.

Čitajući je i zapisujući, možete da shvatite koji ljudi, situacije i događaji u vašem životu su višak i kome je vreme da kažete ne.

„Jebe mi se” knjiga nastala je u trenutku kada je sve protivilo njenom pisanju, kada je sve drugo delovalo važnije, kada je bilo previše obaveza na listama. Pisanje knjige je delovalo kao sloboda, jedinstvenost, vrsta ludila i spontanost za koju trenutno nema vremena. Ipak, autorka se usudila da kaže „Jebe mi se” i da napiše knjigu kakvu je želela da pročita. Ali i knjigu koju vi želite da pročitate.

Nemanje vremena za život je postao hroničan problem. Trošimo vreme na ono što nam se ne radi, provodeći ga sa ljudima koji nam ne prijaju, čineći ono što je njima važno! Zato što nam je neprijatno da kažemo ne.

Zašto ćete voleti Jebe mi se knjigu?

Zato što je iskrena. Zato što je direktna i ne zavlači vas. Zato što je nastala iz nečijeg iskustva. Zato što je puna seksa, ima zavođenje, predigru, seks, svršavanje i cigaretu posle. Zato što je zavodljiva i lako se daje. Zato što ima pravu meru, dovoljno je mala da je stavite u torbu i ponesete sa sobom, a dovoljno prostrana da pišete u nju sve što poželite. Zato što vam nudi mogućnost da u svakom trenutku kažete jebe mi se za ovu knjigu i prestanete da je popunjavate. Zato što ima jedinstven i neverovatan dizajn koji vas pokreće. Zato što je nemoguće da je ne primete. Zato što ima jednostavna, a provokativna pitanja. Zato što ima slogane koje ćete lako zapamtiti. Zato što ima slogane koji će vas motivisati da se setite ko ste. Zato što ima priče koje će vas pokrenuti. Zato što je savršena knjiga za selfi.

ISBN: 9788680426419

Broj strana: 150

Pismo: Latinica

Povez: meki

Format: 138 X 200 mm

Ilustracije: Jana Vuković

Vanja Nikolić

Vanja Nikolić rođena je 30.04.1983. u Novom Sadu. Završila je studije Komparativne književnosti na kojima se puno čitalo, a malo pisalo. Kako je nakon završenih studija i dalje želela da piše, upisala je i završila i studije Dramaturije.

Objavljene drame Connection, Slovensko gledalište Glej

Nacionalna klasa, Dadov.

Predstave izvedene po njenom tekstu i dramatizaciji: Ivica i Marica, Zrenjanin. Prugasti mačak i gospojica Lasta, Radović, Biti, UK Parobrod, Tri lica ogledala, UK Parobrod, Gozba, Bitef teatar i dr. Radila kao dramaturg na brojnim predstavama, pisala pozorišne kritike, tekstove za portale, biltene i magazine.

Trenutno radi kao dramaturg i kopirajter, kreira knjige, piše i uživa u spajanju stvarnog i virtuelnog sveta

  • Zašto su ovo najčitaniji Arete naslovi?

    Ovaj blog je pisan iz ličnog čitalačkog iskustva i cilj je da prenese razloge zbog kojih ja mislim da vam ove knjige mogu promeniti život ili bar momente u toku kojih ćete da ih čitate. Ovo su najčitaniji Arete naslovi, ali su ujedno i moji omiljeni Arete naslovi i ne čudi m
    detaljnije

  • Prikaz Jebe mi se knjige!

    Ovo je prikaz Jebe mi se knjige, ali i pismo koje je stiglo na mejl autorke Vanje Nikolić. Ovo je dirljivo, iskreno, posvećeno i stručno čitanje i promišaljanje interaktivne knjige Jebe mi se. detaljnije

  • Slažemo se da se ne slažemo, Vanja Nikolić i Jebe mi se

Uz ovaj naslov kupljeno je

Od istog autora

Iz istog žanra