Vodič za kupovinu novogodišnjih poklona na arete.rs

Knjiga je uvek odličan poklon, ali ove godine je nepogrešiv izbor. Zbog toga smo odlučili da vam pomognemo u kupovini naslova koje ćete za novogodišnje i božićne praznike poklanjati dragim ljudima i sebi. Pripremili smo korisne savete i predloge koji će vam pomoći da donesete konačnu odluku i budete zadovoljni izborom knjiga i pogodnostima koje ostvarujete na sajtu Aretea.

Za početak, otkrićemo vam tajnu kako da uštedite, a da se ne odreknete najtraženijih naslova koje ste oduvek želeli da imate.

Porudžbinom na sajtu ostvarujete dodatni popust na sva Arete izdanja. Međutim, možete da uštedite i više, ako odlučite da kupite pakete knjiga i to je u stvari tajna pametne kupovine na arete.rs. Pogledajte šta smo vam pripremili i zbog čega su paketi knjiga toliko traženi i popularni na našem sajtu: Tri mistična uma - najnoviji paket Arete naslova, a čitaoce oduševljava zbog toga što ga čine sledeće knjige: „Lov na veliku ribu“ Dejvida Linča „Skrivena lica” Salvadora Dalija „Gde ptica peva najlepše” i „Sin crnog četvrtka” Alehandra Hodorovskog. Cena paketa od četiri knjige je 2940 dinara umesto 4280 dinara. Paket možete da kupite sebi ili da svaki od četiri naslova poklonite po jednoj dragoj osobi. Koliko ste uštedeli i koliko ste ih oduševili - razmislite! Književna Migracija - paket nosi naziv po projektu u okviru koga su naslovi objavljeni. Nećete se pokajati ako sebi priuštite i pročitate svaki od ovih naslova: „Gogoljev disko” Pava Matsina „Godine obrnutim redosledom” Nadije Teranove „Ideoluzije” Jasmina B. Freliha „Imigracije” Kaje Malanovske. Cena paketa je 1550 dinara, umesto 2551 dinar, koliko bi bilo ako ih kupujete pojedinačno.

Ako volite klasike i mislite da su uvek najbolji izbor za čitanje ili za poklon, imamo dve dobre kombinacije:

„Nežna je noć” i „U potpisu” Skota Ficdžeralda, „Ka svetioniku” i „Gospođom Dalovej” Virdžinije Vulf. Paket smo nazvali Vreme za klasike, a cena je 2200 dinara umesto 3212 dinara. Druga kombinacija klasika je: „Metamorfoza” Franca Kafke, „Muški bukvar” Volta Vitmana „Nežna je noć” i „U potpisu” Skota Ficdžeralda. Ova četiri klasika naši čitaoci poručuju po jedinstvenoj ceni od 1900 dinara. Za ljubitelje Virdžinije Vulf - nešto posebno! Romani: „Između činova", „Gospođa Dalovej", „Ka svetioniku" i „Orlando" po ceni od 1990 dinara. Pre nego što nastavimo sa predlozima, zastaćemo na trenutak da vas podsetimo da porudžbinom jednog paketa knjiga možete da obradujete više osoba. Nikada nije bilo važnije pametno kupovati nego ove godine. I nikada nije bilo bitnije obradovati drage ljude dobrom knjigom i prirediti im prijatno iznenađenje. Zato pročitajte ovaj tekst do kraja. Ima još dobrih predloga!

Alehandro Hodorovski je nezaobilazan izbor na Arete sajtu.

Naravno da njegove knjige možete poručiti pojedinačno, jer svaku vredi imati. Ali zar nije pametnije da po ceni od 2950 dinara kupite: „Mistični kabare", „Ples stvarnosti", „Sina crnog četvrtka" i „Psihomagiju"? Tu je i savršeni poklon za svakoga - paket knjiga „365 zrna mudrosti” i „365 zrna ljubavi” po ceni od 1100 dinara. Pomenućemo i „Metagenealogiju” Alehandra Hodorovskog, koja ne pripada paketima, ali je sasvim dovoljna i neophodna pre svega vama, a zatim i vašim dragim ljudima. Kupićete je jednom, čitati uvek i svaki put ćete biti zadivljeni i iznenađeni otkrićem o sebi i svom porodičnom stablu. Cena ove knjige samo na Arete sajtu je 1400 dinara.

Nik Kejv je još jedan autor po kome nas ljubitelji knjiga i dobre muzike prepoznaju.

Dva njegova romana: „Smrt Zeke Manroa” i „I magarica ugleda anđela” možete poručiti po ceni od 1400 dinara. Poklonite ih sebi ili onima koji su oduvek želeli da pročitaju dela ovog izuzetnog umetnika, a do sada nisu imali priliku.

Pred kraj ovog vodiča, ali jednako važan je paket knjiga Vanje Nikolić.

„Jebe mi se!” i „Plašim se!” su interaktivne knjige koje su zaista idealni pokloni za svaku priliku i moglo bi se reći za svaku osobu. Ima još paketa knjiga koje nismo pomenuli, ali su i dalje odličan izbor za poklone ili za ličnu biblioteku. Ne zaboravite da priuštite sebi i drugima naslove koji su važni u razvoju i unapređenju privatnog i poslovnog života. Tu je paket knjiga Danijela H. Pinka i sve tri knjige Ejmi Morin, autorke koja je osvojila svet svojim pravilima za mentalno jake ljude, žene i roditelje. Koju god knjigu da izaberete, nećete pogrešiti. Vi sami nabolje znate šta volite i čemu bi se obradovali vaši dragi ljudi. Mi smo tu da vam pomognemo u izboru i da vas podstaknemo da kupujete pametno i bezbedno ove godine, a to možete ovde, sa nama i uz naša izdanja.