Asertivna žena

Postoji prostor za knjigu koja se zove „Asertivna žena" Stanli Felps i Nensi Ostin su je napisale za žene zbog toga što su žene navikle da poriču validnost sopstvenih misli, osećanja i talenata,. „Asertivna žena” raskrinkava prevaziđene mitove i stereotipe o ženama kao previše emocionalnim bićima i daje nam nove alate da se uzdignemo iznad njih.detaljnije

Odlomak 1.210,00900,00 RSD
ušteda: 310,00 RSD (-26%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

U ovom trenutku, asertivne žene rukovode kompanijama, podižu porodice, uče da plešu tango, predvode crkve, prave filmove, daju svoja imena brodovima i cipelama, donose zakone, uče decu, pilotiraju avionima i spejs-šatlovima. Šta god da rade, asertivne žene istrajavaju.
Ako želite da vidite šta se sprema u sledećih dvadeset – ili dvesta – godina, pitajte mladu ženu koja je rođena pre dvadeset (ili čak deset) godina šta planira da radi sa svojim životom. Da osvoji Nobelovu nagradu? Da vozi trkački auto, da postavi rekord u brzini, da kreira softver, da bude predsednica države, ili da vozi podmornicu? Jedno je sigurno: zahvaljujući promenama koje su pokrenule asertivne žene, mlade žene i devojke neće više morati da budu u bilo čijoj senci.
 

Stanli i Nensi u njoj hrabro govore o asertivnosti na radnom mestu i u ličnim odnosima, ali i o seksualnom uznemiravanju i nasilju u porodici.

Ovaj izvanredan priručnik za žene prepun je primera iz života, vežbi i saveta za komunikaciju sa saradnicima, ljubavnicima, porodicom, prijateljima i strancima.

 

Napisana lako čitljivim, optimističnim, motivacionim i povremeno duhovitim stilom, sa toplim, ličnim i praktičnim uputstvima za svaku ženu koja želi da poboljša sebe, “Asertivna žena” nam pomaže da donesemo prave izbore u komunikaciji i suočimo se sa novim izazovima i promenama u svom životu.

ISBN: 978-86-80426-87-7

Broj strana: 264

Pismo: Latinica

Povez: meki

Format: 138 X 200 mm

Godina izdanja: 2021

Prevod: Irina Vujičić

Ilustracije: Anja Banješević

Stanli Felps i Nensi Ostin

Stanli Felps je bila potpredsednica međunarodne kompanije za razvoj liderstva i upravljanje karijerom i predsednica udruženja Žene u biznisu. Bila je poznata govornica i često se pojavljivala u medijima i govorila o ženama na pozicijama moći i razvoju karijere.

Nensi K. Ostin je koautorka knjige A passion for excellence, jedne od najprodavanijih knjiga o liderstvu u biznisu. Piše za mnoge novine i časopise, uključujući i časopise Working woman, 1099, Inc. magazine. Od 1985. uspešno vodi sopstvenu firmu za
poslovne konsultacije.

  • Najlepši citati Areté autorki

    Iako znamo da je svaki dan posvećen damama i da su uvek vredne pažnje, ljubavi, poštovanja, razumevanja i svega što zaslužuju, Osmi mart je i dalje poseban praznik, jer slavimo ženska prava kojih nekada nije bilo i, nažalost, negde ih još uvek nema.
    U to ime i u vašu čast, drage dame, izdvoj
    detaljnije

  • Ojačajte samopouzdanje i samopoštovanje - vi to zaslužujete!

     

    Niko ne može da vas natera da se osećate inferiorno bez vaše saglasnosti.

    ~ Elenor Ruz
    detaljnije

Uz ovaj naslov kupljeno je

Od istog autora